Industriële Waterbehandeling

Industriële Waterbehandeling

Industrieel water zuiveren

Bij industriële processen is vaak water nodig om te koelen, te reinigen of anderszins. Doordat het water in contact komt met zuren, zouten, (zware) metalen, chemicaliën of reinigingsmiddelen kan het vervuild raken. Mourik heeft de fysische, chemische en biologische technieken in huis om industriewater zodanig te zuiveren dat het probleemloos geloosd mag worden in het riool of oppervlaktewater, of kan worden hergebruikt voor andere processen.

Altijd de juiste oplossing

De specialisten van Mourik hebben de juiste oplossing voor iedere specifieke industriële waterzuivering. We zijn bekend met alle waterzuiveringstechnieken en indien nodig of gewenst kunnen we lab-testen en een piloottest uitvoeren om de optimale zuivering te ontwerpen.

Mourik is specialist op het gebied van milieuvraagstukken, maar we zijn ook goed bekend in de industrie, met een breed palet aan diensten, waaronder industriële reiniging. We weten dus precies hoe processen werken in de industrie. Met die kennis en onze expertise op het gebied van milieutechniek kunnen we een waterzuiveringsinstallatie op maat bouwen die precies voldoet aan de specifieke eisen die in de industrie gelden, ook op het gebied van veiligheid.

Contact

Diane Dries

Diane Dries

Manager Milieu
Mourik n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen