Vacuum- en Hogedrukreiniging

Vacuum- en Hogedrukreiniging

Beproefd en bewezen

Ieder productie- of nutsbedrijf moet zijn installaties regelmatig laten leegmaken en reinigen. Dat geldt voor tanks, reactoren, leidingwerk, silo’s, filters, rioleringen en alle andere productiedelen. Vaak gebeurt dat met conventionele hogedruk- en/of vacuümtechnieken. Onze teams hebben de ervaring en het materieel om die taak vakkundig en veilig uit te voeren.

Modern materieel en nieuwe toepassingen

Bij Mourik hebben we voor iedere situatie de juiste oplossing. We hebben bijvoorbeeld gespecialiseerde vacuümwagens en hogedruk units en wagens die beide technieken combineren. Vroeger werd materieel met de hand ingesteld en bediend, maar nu zijn onze wagens uitgerust met hoogtechnologische systemen. De bediening hiervan vraagt de nodige technische kennis van onze mensen. Daarom krijgen ze doorlopend opleidingen. We blijven ook zoeken naar nieuwe toepassingen voor hogedruk- en vacuumreiniging. Een goed voorbeeld is de combinatie van hogedruk met chemische reiniging. Daarmee maken we nu brandblusinstallaties en schuimtanks PFAS-vrij.

Waarom Mourik? Omdat we voor iedere situatie een oplossing hebben. AIs de situatie in het veld anders is dan gepland, dan passen we ons plan aan. Onze teams hebben alle benodigde vak- en veiligheidscertificaten en de ervaring om hun taak vakkundig en veilig uit te voeren.

Contact

Daniel Vijdt

Daniel Vijdt

Manager Industriële Dienstverlening
Mourik n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen