Automatische Reiniging

Automatische Reiniging

Veiligheid is reden genoeg

Mensen buiten de line-of-fire houden. Dat is waarom we ons hard maken voor automatische reiniging. Het vermindert de risico’s op ongevallen drastisch en dat is voor ons al reden genoeg om hier maximaal op in te zetten Maar er zijn er meer om te kiezen voor non-entry tankcleaning en andere (semi) automatische reinigingsmethoden, zoals onze Hydra bundelreiniger. Automatisch reinigen is effectief, vaak veel gelijkmatiger en maakt betrouwbaarder schoon.

Nieuwe standaard

Vandaag de dag maken digitalisering en robotisering technologieën mogelijk die nog niet zo lang geleden ondenkbaar leken. In 2016 al introduceerden we Hydra™ Robotic Exchanger Cleaning. Dit was de eerste autonome interne bundelreiniger en daarmee was een nieuwe standaard gezet.

Er zijn nog geen volautomatische oplossingen voor alle situaties. Aanvullend maken we gebruik van semi-geautomatiseerde technieken die op afstand worden bediend, bijvoorbeeld TLE- en TLX-machines, of met gebruik van flex frames. Ook die technieken halen mensen uit de line-of-fire. In tanks en andere gesloten besloten ruimten passen we dezelfde principes toe, in combinatie met camera’s om de kwaliteit van het werk te monitoren. We hebben ons zonder concessies gecommitteerd aan veiligheid en iedereen die hetzelfde doet, juichen we toe. Lees meer over veiligheid bij Mourik.

Contact

Daniel Vijdt

Daniel Vijdt

Manager Industriële Dienstverlening
Mourik n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen