Industriële Reiniging

Industriële Reiniging

Uptime omhoog

Voor het onderhoud van industriële installaties gelden strikte regels. De lat ligt extreem hoog; de veiligheid, kwaliteit en snelheid van uitvoering moeten top zijn. In de (petro)chemie, bij nutsbedrijven en in de farmacie gaat het werk bovendien 24/7 door. Elke (onverwachte) onderbreking van de werking van de installaties kost geld. Het is dankzij onze kennis en ervaring dat alle reinigingswerken correct worden aangepakt en dat de doorlooptijd van het onderhoud tot het minimum beperkt blijft. Zo werken we maximaal aan de uptime.

Innovatief en duurzamer

Uptime vergroten betekent voor ons ook innoveren. We willen weten: hoe kan het beter, sneller, veiliger en duurzamer? We gebruiken steeds minder water bij industriële reiniging en we hergebruiken afvalwater in het reinigingsproces. Afvalstromen verwerken we slimmer en we verduurzamen ons eigen materieel. 

Innovatie en industriële reiniging

We hebben veel innovaties op onze naam staan, zoals non-entry tankcleaning en recent nog de NanoVapor. Deze techniek helpt bij het ontgassen van opslagtanks, in de helft van de tijd en met minimaal 50% minder uitstoot. We dragen graag ons duurzame steentje bij aan de nieuwe industrie.

Industriële omgevingen zijn per definitie complex en dat maakt het werk zeer uitdagend. Soms hebben we te maken met giftige stoffen of opslagtanks met explosieve gassen. Op een andere site is de werkruimte klein en lastig schoon te maken, zoals een hete ovenruimte. We hebben voor iedere situatie wel een oplossing: hogedruk of vacuümtechniek, leidingen schoonmaken met ultrasone trillingen of automatisch reinigen. Dus we durven voor iedere situatie wel te zeggen: één telefoontje naar Mourik en het wordt opgelost.

Contact

Daniel Vijdt

Daniel Vijdt

Manager Industriële Dienstverlening
Mourik n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen

Aan de slag bij Mourik?

Aankoopassistent

Staf

Asbestverwijderaar

Technisch

Calculator Industrie- en Utiliteitsbouw

Technisch

Ploegbaas Bekisting

Technisch

Projectleider Bodemsanering Civieltechnische werken

Project Management
Bekijk alle vacatures