Sloop & Ontmanteling

Sloop & Ontmanteling

Een belangrijk onderdeel van het werk

In veel projecten is het slopen van gebouwen en installaties een belangrijk onderdeel van het werk. Mourik gaat elke uitdaging aan op het gebied van sloop- en ontmantelingswerken. Of het nu gaat over een ontwikkelingsproject, een bouwproject, een renovatie of een bodemsanering, een verlaten of afgebrand gebouw, een installatie op een actieve industriële site of een onderdeel van een gebouw dat in gebruik is.  Mourik verzorgt ook het verwijderen van asbest, het verzamelen en afvoeren van achtergelaten afvalstoffen en het reinigen van installaties.

Maximale circulariteit

Het selectief ontmantelen van industriële gebouwen en installaties vergt de nodige ervaring en kennis. We streven in alle projecten naar een maximale circulariteit van grondstoffen. Mourik is dan ook sinds 2018 aangesloten bij de sloopbeheersorganisatie Tracimat.

Bij Mourik begrijpen we dat sloop- en ontmantelingswerken meer omvatten dan alleen het neerhalen van gebouwen. Wij streven naar een verantwoorde aanpak, waarbij we zorg dragen voor het milieu en de omgeving. Onze professionele teams van experts werken volgens de hoogste veiligheidsstandaarden om ervoor te zorgen dat elke sloop- en ontmantelingsopdracht succesvol en veilig wordt uitgevoerd. Met een doelgerichte aanpak waarborgen wij efficiëntie en kwaliteit.

Contact

Diane Dries

Diane Dries

Manager Milieu
Mourik n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen