Renovatie & Afwerking

Renovatie & Afwerking

Allround in renovatie en afwerking

Naast civiele werken op industriële sites, leveren wij pareltjes af in renovatie- en afwerkingsprojecten. Vaak zijn dit complexere uitvoeringen waar vele bouwdisciplines samenkomen en/of op niet evidente locaties zoals in de chemie of in drukke stadscentra. In dat soort projecten komt onze meerwaarde als allround-aannemer bij uitstek naar voren. Indien nodig doen we een beroep op onze Mourik-collega’s uit andere disciplines of werken we samen met gekwalificeerde onderaannemers die ons streven naar kwaliteit delen.

Gespecialiseerde bouwprofessionals

We beschikken over alle expertise én de flexibiliteit om elk aspect van een bouwproject in goede banen te leiden. Daarenboven hebben wij een dedicated team van gespecialiseerde bouwprofessionals ter beschikking, dat zich toespitst op de feilloze afwerking van gebouwen. Ons team bevat zowel loodgieters, HDPE-lassers en plaatsers van valse wanden en plafonds, als allround specialisten in afwerking.

Wij werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Onder meer in de openbare sector, zoals de zorg, de medische sector en overheden, in de privésector bijvoorbeeld voor toonaangevende bedrijven en projectontwikkelaars. Maar we zijn ook thuis in industriële omgevingen, bij opdrachtgevers in de petrochemie, chemie en de farmaceutische industrie. Mourik denkt vanaf het begin van een renovatie-vraagstuk mee, op zoek naar de beste oplossing. Door onze open houding en onze ervaring zijn wij in staat om steeds het benodigde maatwerk te leveren.

Contact

Michel Mosselmans

Michel Mosselmans

Manager Bouw
Mourik n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen