Gebouwen

Gebouwen

Specialist in complexiteit

Bouwprojecten zijn erg complex. Er moet kwaliteit geleverd worden onder tijdsdruk en binnen budget. Dat is altijd een uitdaging. Laat staan in omgevingen waar de eisen nog strikter zijn dan normaal. Denk aan de petrochemische of farmaceutische industrie, op drukke punten in de stad of daar waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen. Mourik heeft de kennis, expertise en ervaring om alle soorten gebouwen, zelfs op de moeilijkste plekken, tot een goed einde te brengen.

Enorme diversiteit aan gebouwen

De gebouwen die we voor onze opdrachtgevers realiseren, zijn enorm divers. Ze variëren van de ruwbouw en afwerking van een customer technical center, inclusief gebouwtechnieken (HVAC), tot hoog- en middenspanningsposten, de nieuwbouw van een paviljoen in een stadspark en de bouw van een Integrated Control Center voor de Antwerpse watervoorzieningen. Wat al deze projecten met elkaar verbindt, is de complexiteit van verschillende disciplines, met een strakke planning en constante aandacht voor veiligheid.

Van uitvoeren naar meedenken en aansturen. Dat is in het kort de evolutie van onze relatie met opdrachtgevers in de afgelopen jaren. De (technische) kennis en ervaring die we aan de tekentafel inbrengen wordt steeds meer naar waarde geschat. In de uitvoering pakken we onze rol als coördinator om projecten succesvol te realiseren: conform eisen, op tijd en binnen budget.

Contact

Michel Mosselmans

Michel Mosselmans

Manager Bouw
Mourik n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen