Betonwerken

Betonwerken

Aan de basis van complexe bouwprojecten

Beton wordt veel gebruikt in de bouw vanwege zijn sterkte en duurzaamheid. Bij Mourik hebben we veel ervaring met betonwerken, betonconstructies en funderingswerken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Zo staan we letterlijk aan de basis van een veelheid aan complexe bouwprojecten, variërend van gebouwen tot grootschalige structuren, veelal in industriële of moeilijk bereikbare omgevingen.

Specialist in beton en funderingswerken

We hebben veel ervaring met alle soorten betonconstructies en funderingswerken. We begrijpen de specifieke eisen en uitdagingen die gepaard gaan met dit werk, bijvoorbeeld de aard en de complexiteit van de te bouwen constructie, de vereiste betondetaillering en de samenstelling en draagkracht van de ondergrond. Op het gebied van funderingen hebben we ervaring met alle voorkomende technieken, van paal- en putfunderingen, tot grout-toepassingen en funderingen op staal.

Ervaring en vakmanschap, opgebouwd sinds de jaren 80. Bij Mourik begrijpen we dus als geen ander het belang van een stevige basis voor elk bouwproject. We gaan altijd voor de hoogste kwaliteit en gebruiken hoogwaardige materialen. Verder is veiligheid bij Mourik een vanzelfsprekendheid en denken onze specialisten altijd actief mee met opdrachtgevers, ingenieurs en architecten, op zoek naar de best mogelijke oplossingen. Voor ons is dat het fundament voor iedere samenwerking.

Contact

Bart Suykerbuyk

Bart Suykerbuyk

Manager Bouw
Mourik n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen