Civiele en Utiliteitsbouw

Civiele en Utiliteitsbouw

Goed in complexe civiele werken en utiliteitsbouw

Civiele bouw en utiliteitsbouw zijn heel brede werkvelden waarin veel disciplines samenkomen. Dat maakt de complexiteit groot, zeker in omgevingen waar de eisen nog strikter zijn dan normaal. Denk aan de (petro)chemische of farmaceutische industrie, op drukke punten in de stad of daar waar gewerkt wordt met gevaarlijke stoffen. Mourik heeft de kennis, expertise en ervaring om alle soorten civiele werken en utiliteitsbouw, zelfs op de moeilijkste plekken, tot een goed einde te brengen.

Dienstenpakket zo breed als het werkveld

We zijn gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten, renovaties en verbouwingen. Daarnaast voeren we ook civiele onderhoudscontracten uit in eigen beheer en met eigen materieel. Ons dienstenpakket is letterlijk zo breed als het werkveld waarin we opereren: van civiele-, utiliteits- en betonwerken, nieuwbouw van industriële gebouwen en kantoorgebouwen, renovatie en verbouwing, tot en met installeren en onderhouden van  sanitaire en HVAC-installaties in gebouwen.

Erkend aannemer voor alle sectoren

Mourik is erkend als algemeen aannemer klasse 8. Dit betekent dat wij voldoende referenties hebben die aantonen dat wij de grootste en meest complexe bouwprojecten kunnen uitvoeren. We draaien al jarenlang mee voor verschillende soorten opdrachtgevers in de meest uiteenlopende publieke en private sectoren; zoals farmaceutische, chemische en petrochemische bedrijven, de grote Belgische nutsbedrijven, belangrijke klanten in de publieke sector en opdrachtgevers die meerwaarde zoeken binnen projectontwikkeling. Met al onze opdrachtgevers bouwen we graag jarenlange banden op.

Omdat we alle expertise zelf in huis hebben, kunnen we snel schakelen en blijft de planning, hoe uitdagend ook, maximaal bewaard. Als het nodig is, kunnen we terugvallen op Mourik-collega’s uit andere disciplines en we werken voor specifieke werkzaamheden ook met vaste onderaannemers met dezelfde instelling als de onze: we doen er alles aan om aan de wensen van onze klanten tegemoet te komen. Zo bouwen we duurzame relaties op. Er is maar één ding dat we nog belangrijker vinden en dat is veiligheid op de werf. De onafgebroken aandacht voor veiligheid loopt als een rode draad door onze organisatie en leverde ons al het VCA-P-certificaat op.

Contact

Michel Mosselmans

Michel Mosselmans

Manager Bouw
Mourik n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen

Aan de slag bij Mourik?

Aankoopassistent

Staf

Asbestverwijderaar

Technisch

Calculator Industrie- en Utiliteitsbouw

Technisch

Ploegbaas Bekisting

Technisch

Projectleider Bodemsanering Civieltechnische werken

Project Management
Bekijk alle vacatures