Vloercoating

Vloercoating

Vloercoating beschermt betonvloeren

Kaal en onbehandeld beton is niet geschikt voor alle toepassingen. Zo is het bijvoorbeeld niet bestand tegen chemische invloeden. Ook kunnen betonvloeren scheuren en beschadigd raken door chemicaliën of weersinvloeden. Dat is esthetisch gezien niet wenselijk, bovendien is het hinderlijk voor de gebruiker, geeft het storingen aan het productieproces en last but not least: het wordt niet getolereerd door de wetgever. Vogel is bij Mourik de betonspecialist en helpt met innovatieve coatings voor betonvloeren.

Totaalpakket voor betonvloeren

Vogel biedt een totaalpakket van reparatiewerkzaamheden en coating van betonvloeren. Te beginnen met reparatie van eventuele scheuren, het aanbrengen van voegovergangen en correctie van afschot. Daarna werken we de betonvloer af met bijvoorbeeld epoxyvloeren, polyurethaanvloeren, pmma-vloeren, (u)crete-vloeren, troffelvloeren en gietvloeren. We kunnen ook chemicaliënbestendige systemen aanbrengen.

Vogel heeft alle kennis in huis om betonvloeren te repareren en te beschermen. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om vloeistofdichte vloeren gecertificeerd te herstellen. Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door vakkundig gecertificeerde en opgeleide vloerherstellers. Meer weten over vloercoating? Kijk op de website van Vogel.

Contact

Koen Driessens

Koen Driessens

Directeur
Vogel Belgium n.v. Groenendaallaan 399
B-2030 Antwerpen