header
Groenendaallaan 399
2030 Antwerpen
België

Solide partner voor integrale samenwerking

Mourik biedt totaaloplossingen aan. We ondersteunen u bij al uw bouw-, milieu- en industriële projecten met een integraal pakket van gespecialiseerde diensten. Waar ook in België en hoe uitdagend die ook zijn.

Wat kunnen we voor u doen?

Mourik, al meer dan 45 jaar gevestigd in Antwerpen, is een ervaren en solide partner. Klanten uit de private en openbare sector kunnen bij ons terecht voor een waaier aan gespecialiseerde diensten.

Daarnaast heeft Mourik n.v. een participatie in het Grond Recyclage Centrum met vestigingen in Kallo en Zolder waar verontreinigde gronden, zowel fysicochemisch als biologisch, worden gereinigd.

Onze troeven

Samenwerken met Mourik België is kiezen voor een totaalservice en de zekerheid dat uw project in goede handen is. Ontdek hier waarin wij het verschil maken.

Multidisciplinair en van alle markten thuis

Bij Mourik begeleiden we u persoonlijk door het hele traject van uw project. Van de voorbereiding over de uitvoering tot het onderhoud heeft u bij ons één aanspreekpunt. Dat werkt gemakkelijk. Omdat u bij ons alles onder één dak vindt, kunnen we u ook sneller de juiste oplossing bieden en u maximaal ontzorgen. U houdt de controle over uw project, de kosten, de veiligheid en de kwaliteit. Met meer dan 270 vakmensen waken wij erover dat alles correct verloopt, van A tot Z ondersteund door onze Preventiedienst.

Certificaten, erkenningen en vergunningen

We werken volgens het boekje. Dat wil zeggen dat we beschikken over alle vereiste documenten om uw project in goede banen te leiden.

Innovatie en samenwerking

Mourik is een familiebedrijf. We hoeven niet de grootste te zijn, maar streven er wel naar u de best mogelijke oplossingen aan te reiken. Voor ons is dát ondernemerschap. Kwaliteit, veiligheid, innovatie en persoonlijke service komen op de eerste plaats. We investeren nu eenmaal graag in langdurige klantenrelaties.

Veiligheid voor alles

Veiligheid is bij Mourik een topprioriteit en dat zal altijd zo blijven. Veilig en verantwoord gedrag is verankerd in alles wat we doen en ondersteunen we met:

Veilig werken is vooral een kwestie van bewustzijn. Daarom besteden we bij Mourik bijzondere aandacht aan een veiligheidscultuur die mensen helpt en aanspoort veilig te werken. Niet omdat we moeten, maar omdat we het wíllen.