header
Gouverneur Roppesingel 12
B-3500 Hasselt
België

Expert in mechanische installaties

Mourik Technics n.v., opgericht in 2021 en gevestigd in Hasselt, is een 100% dochterbedrijf van Mourik n.v. We zijn gespecialiseerd in de realisatie van gebouwgebonden technische installaties, het onderhoud ervan en de optimalisatie van de total cost of ownership (TCO). Ontdek hier wat we voor u kunnen doen.

Van realisatie tot regeling

Als allround aannemer voor de industrie- en utiliteitsbouw kunt u bij ons terecht voor de realisatie van alle technische installaties in uw gebouwen en het onderhoud ervan. Daarbij ligt onze focus in de eerste plaats op mechanische installaties zoals HVAC- en sanitaire installaties.

Uiteraard hebben we de knowhow in huis om deze technische installaties digitaal te koppelen met de nodige regelsystemen binnen of buiten de scope van de opdracht. Zo zorgen we ervoor dat elke installatie betrouwbaar werkt, met zo min mogelijk storingen en energieverbruik, perfect afgestemd op het comfort van de gebruikers.

Wij denken met u mee

We doen echter veel meer dan het realiseren, beheren en onderhouden van mechanische installaties. We denken ook mee met u na over hoe we uw HVAC-vraagstuk optimaal kunnen ontwerpen en uitwerken, met oog voor het energieverbruik, service en maintenance en de exploitatiekosten op lange termijn. Daartoe beschikken we over zeer competente profielen met een uitgebreide expertise op het vlak van installatietechnieken en regelsystemen. In welke sector u ook actief bent – industrie (farma, logistiek), zorg, kantoorbouw of sport & evenementen. Private of publieke opdracht. We helpen u altijd persoonlijk verder.

EPB en Digital Twin inbegrepen

Onze ontwerpers beschikken over een certificaat van EPB-verslaggever. U kunt er dus op vertrouwen dat onze installaties aan al uw energieprestatie-eisen beantwoorden. Dit is zeker een meerwaarde in design&build dossiers waarin we eventueel budgetvriendelijke alternatieven kunnen voorstellen.

BIM of geen BIM, om geen enkel detail over het hoofd te zien maken we van onze ontwerpen ook altijd eerst een Digital Twin. Pas nadat u en uw adviseurs dit virtuele 3D-model (ontwikkeld in Revit) hebben goedgekeurd, starten we met de uitwerking van de fysieke installatie. We bieden deze digitale weergave aan op een eenvoudig toegankelijk online platform.

Een hoge klantentevredenheid en maximale veiligheidsgaranties zijn tenslotte een stevige basis voor duurzame langetermijnrelaties.

Laten we afspreken

Wilt u weten hoe we uw HVAC- en sanitaire installaties op maat van uw project kunnen helpen realiseren? Neem contact op voor meer informatie of een afspraak.