Duurzaamheid

Duurzaamheid

Onze duurzaamheidsstrategie

Mourik is een bedrijf van mensen. Inventieve, ondernemende en volhardende mensen. We zijn ontdekkers, aanpakkers, uitvinders. Elke keer opnieuw vinden we slimme oplossingen voor de kwesties die we tegenkomen. Dat zit nou eenmaal in het Mourik-DNA. Met diezelfde ondernemende innovatiekracht pakken we de klimaatuitdagingen aan. Niet te veel praten, maar gewoon doen.

Purpose, planet en people

We voelen een grote verantwoordelijkheid om voor onze aarde en voor elkaar te zorgen. Daarom hebben we grote ambities. We willen echt toonaangevend zijn in de duurzaamheidstransitie. Wat betekent dit voor ons dagelijks denken en doen? Onze duurzaamheidsstrategie heeft drie pijlers als ijzersterk fundament. We bouwen aan een beter morgen. Omdat de aarde ons nodig heeft. Dit doen we met duurzame producten en diensten, midden in de maatschappij – onze Purpose. We helpen onze opdrachtgevers om de transitie naar een betere wereld te realiseren. En dat maken we voor onszelf ook concreet in onze tweede pijler: Planet. Om hier succesvol in te zijn, hebben we elkaar hard nodig. Dit is tastbaar in onze derde pijler: People.

- Nisi id ultrices tellus lorem sollicitudin odio amet tincidunt. Gravida diam duis porta sed amet.

Om morgen beter te maken, stellen we onszelf een aantal heldere doelen. De eerste stip op de horizon is 2025. Een paar voorbeelden van onze doelen:

 

 

Als we daar eenmaal zijn, gaan we vol energie nog verder. En bepalen we het volgende stuk van de route. We gaan met z’n allen stap voor stap op weg naar een nieuwe, duurzamere wereld. Het uiteindelijke doel? Mourik is toonaangevend in de duurzaamheidstransitie in 2030. Opdracht na opdracht laten we zien hoe bouwen, onderhouden en ondernemen steeds duurzamer kan.